€{{amount_with_comma_separator}} EUR

Carretó

De viatge amb Jesús. Per què el primer llibre de L'Alenada és el número 2?

De viatge amb Jesús. Per què el primer llibre de L'Alenada és el número 2?

  • abril 05, 2022
  • Publicat per Editorial
  • 0comentaris

De viatge amb Jesús són 50 vinyetes punyents, arrelades en fets actuals, anècdotes literàries i tradicions de tot arreu. Fra Arun de Madurai fa servir material variadíssim per connectar les inquietuds i esperances de les persones del segle XXI amb la vida de Jesús tal com s'explica a l'evangeli de Sant Lluc, el metge apòstol. Amb pròleg del bisbe Toni Vadell —és l'últim text seu publicat (+12.02.2022).

És un viatge amb Crist pels replecs de la humanitat amb una mirada oriental, gest optimista i una narrativa que beu dels contes, faules i romanços de les àvies, dels joglars, dels cantautors. La gent que explica històries de vida per a viure la vida. En aquest viatge, l'Arun es fa acompanyar de Michelangelo Buonarroti, Oprah Winfrey, Sant Francesc d'Assís o Willa Cather. Bona companyia.

Coberta de De Viatge amb Jesús, de Fra Arun de Madurai, Albada Editorial

Arun de Madurai, frare caputxí, «és un enamorat de Crist i del seu missatge, i el vol posar a l’abast del poble de Déu amb paraules senzilles i entenedores com fa el mateix Jesús a l’Evangeli», explica el Bisbe Toni Vadell al pròleg, l'últim text que va donar a imprenta abans del seu traspàs, el 12 de febrer passat. De viatge amb Jesús, continua, descobreix «la llum capaç d’il·luminar la vida quotidiana» en 50 estampes que toquen el cor.

Per què du el número 2 si és el primer llibre que Albada publica a la seva col·lecció L'Alenada? Perquè L'Alenada edita textos de vida espiritual i creixement personal i el número 1 indiscutible no pot ser més que la versió del Nou Testament que estem a punt de llançar. Lògic, oi? Fra Arun també està encantat.

Fra Arun de Madurai (Tamil Nadu, Índia, 1986) és caputxí i sacerdot. Llicenciat en Teologia al seu país natal, rebé l'ordenació sacerdotal el 2017 i des d'aleshores resideix a Catalunya. "La meva mare, una mica empipada, em va preguntar per què havia de marxar tan lluny. Però després em va dir: Arun, vés-hi. Sant Francesc Xavier ens portar la fe des d'allà i ara ens toca a nosaltres retornar-los-hi", explica ell. De viatge amb Jesús és el seu segon llibre en llengua catalana. Abans ha publicat L'amor és de color vermell i dos llibres en tàmil.

Alguns punts del llibre

"Les obres d'amor són com una simfonia"

"La vida és un do de Déu per a nosaltres. El que fem amb la vida és el nostre regal a Déu. Ningú no estima tant una bona història com Déu. Per això ens va crear"

"Hem de treballar per les coses que donen sentit, no només a les nostres vides, sinó també a la dels altres"

"El món no és només ple de misèries sinó també de solucions"

COMPRAR De viatge amb Jesús, de Fra Arun de Madurai. Col·lecció L'Alenada #2. Rústica amb solapes, 255 pàgines, €15,90

De viatge amb Jesús són 50 vinyetes punyents, arrelades en fets actuals, anècdotes literàries i tradicions de tot arreu. Fra Arun de Madurai fa servir material variadíssim per connectar les inquietuds i esperances de les persones del segle XXI amb la vida de Jesús tal com s'explica a l'evangeli de Sant Lluc, el metge apòstol. Amb pròleg del bisbe Toni Vadell —és l'últim text seu publicat (+12.02.2022).

Deixa un comentari