€{{amount_with_comma_separator}} EUR

Carretó

Els nostres autors

 ORIOL JARA FRA ARUN

Casat amb l'Aitana i pare de 4 nens. Això és, en resum, el més destacable de la meva vida. Ara bé, és possible que hi hagi gent que no em conegui per això sinó per la meva feina. Fa 20 anys que treballo a la tele i la ràdio del país. He escrit en programes de comèdia com Buenafuente o Polònia. He dirigit programes de tele com "This is Philosophy" de Televisió Española o "El Roast de España".

Fra Arun de Madurai, nascut a Tamil Nadu (India) el 1986, és frare caputxí i sacerdot. Va fer els seus estudis en teologia al seu país natal. Allà rebé l’ordenació sacerdotal -l’any 2017- i des d’aleshores resideix a Catalunya. Ha publicat dos llibres en tàmil, i aquest és el seu segon llibre en català. El seu primer llibre es titula: L’amor és de color vermell.

​
 CARLOS LAGARRIGA JACQUES PHILIPPE

Llicenciat en Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona, ha estat sempre vinculat al món editorial com a editor, traductor o docent, a Plaza & Janés, Destino, El Andén o Alrevés i a la Universitat Internacional de Catalunya. Van passar per les seves mans expertes llibres com La tristeza del samurai, d’un llavors desconegut Víctor del Árbol, traduït després a una desena d’idiomes. Original i singular fins el mateix dia de la seva mort, víctima d’un càncer i confinat per la Covid-19. Un home bo, humil, desprès, gentil i amb un sentit de l'humor extraordinari, que combinava amb un pensament profund, complex i interior. És pare de quatre fills i autor del poemari La imperfección (2018).

Jacques Philippe va néixer el 12 de març de 1947 a Lorena, França. Després d'estudiar matemàtiques a la universitat, va passar uns quants anys ensenyant i fent recerca científica. Membre de la Comunitat de les Benaurances des de 1976, ha fet estades a Jerusalem i Natzaret estudiant hebreu i les arrels jueves del cristianisme. Com a sacerdot catòlic, predica recessos a França i a altres països. És autor de nombrosos llibres sobre espiritualitat que sumen més d’un milió de còpies en més d’una vintena d’idiomes. Ara veu la llum, per primera vegada, una traducció al català d’un dels seus títols més exitosos.